نکات لازم برای طراحی کارت ویزیت

 


در طراحی یک کارت ویزیت مناسب که از آن تاثیر گذاری بر روی مشتری را انتظار دارید سعی کنید نکات زیر را بخاطر داشته باشید.

 

طراحی کارت ویزیت:

در ابتدا توجه داشته باشید که کارت ویزیت وسیله ای برای ارتباط شما با دیگران و تبلیغات شما میباشد. پس باید بیانگر راههای تماس با شما، نوع شغل و محصول شما باشد و از درج مطالب بیهوده و اضافی امتناع کنید.

 

1- داشتن یک ایده منحصر به فرد در طراحی کمک بسیار شایانی برای طراحی یک کارت ویزیت شکیل خواهد کرد.

2- حتما از یک طراح و یا گرافیست باتجربه در این کار بهره ببرید تا تاثیر گذاری گرافیک کار شما دوچندان شود.

3- در طراحی کارت حتما نام فروشگاه، شرکت و … (عنوان اصلی) را بصورت درشت و خواناتر از سایر مطالب بنویسید تا اولین چیزی باشد که چشم بیننده با آن برخورد میکند.

4-  از رنگ بندی مناسب برای متن و اطلاعات درج شده در کارت استفاده نمایید تا چشم بیننده در کمترین زمان ممکن قادر به تفکیک کردن قسمتهای مهم و قسمت های دیگر کارت باشد.

5- از شلوغ کردن بیش از حد محیط طراحی شده کارت اجتناب کنید.

6- این نکته را بیاد داشته باشید که یک کارت ویزیت ساده  و شیک و با طراحی محیطی چشم نواز تاثیر گذاری بسیار زیادی را در ترغیب بیننده برای به همراه داشتن و خواندن آن خواهد داشت.

7- در صورت تمایل به استفاده از تصویر، از تصاویر متناسب با حرفه ای که کارت را  برای معرفی آن طراحی میکنید استفاده نماید، سعی کنید این تصاویر جذاب و زیبا باشند.

8- تصاویر آماده (وکتور ها) کمک شایانی به طراحی یک کارت ویزیت حرفه ای به شما خواهند کرد.

9- حتما آدرس و اطلاعات نحوه تماس با خود را بصورت کامل در کارت درج نمایید تا مشتریان براحتی بتوانند با شما تماس حاصل کنند.

10- در هنگام درج آدرس این نکته را بخاطر داشته باشید که آدرس را کامل بنویسید تا افراد مختلف برای پیدا کردن آدرس شما دچار سردر گمی نشوند.

11- در زمان درج شماره تلفن ثابت ، کد شهر را نیز ذکر کنید تا افراد دیگر از سایر استانها و شهرستانها در صورت نیاز بتوانند با شما تماس بگیرند.

12- اگر شماره همراه خود را به روی کارت مینویسید، سعی کنید که نام خود را نیز درج نمایید تا تماس گیرنده پس از تماس بداند با چه کسی صحبت میکند.

13- اگر یکی از راههای ارتباطی و کاری شما ایمیل شماست، حتما برای آدرس ایمیل خود نیز جایی را در نظر بگیرید.

14- اگر وبسایتی در زمینه کاری خود دارید حتما آدرس آن را درج کنید تا مشتریان بتوانند به وب سایت شما مراجعه کرده تا اطلاعات بیشتری از فروشگاه، شرکت و یا نوع شغل و محصولات شما بدست آورند. درج آدرس وب سایت را در پشت کارت نیز میتوانید انجام دهید.

15- اگر قصد دارید کارت ویزیت خود را بصورت دورو چاپ کنید، این نکته را در نظر داشته باشید که فضایی خالی در پشت کارت قرار دهید تا دارنده کارت در صورت نیاز بتواند در این مکان یادداشت کند.

16- اگر لوگو خاصی برای فروشگاه و یا شرکت خود دارید، میتوانید در طراحی کارت از آن استفاده کنید. لوگوی شما باعث میشود تا بیننده و مشتری با دیدن آن در هر مکان دیگری به یاد فروشگاه و یا شرکت شما بیفتد.

 

چاپ کارت ویزیت طراحی شده:

17- به این نکته توجه داشته باشید که سیستم رنگ انتخاب شده در طراحی کارت باید از نوع چهاررنگ CMYK باشد و سیستم رنگ RGB (سه رنگ) در هنگام چاپ باعث تغییر رنگ کارت شما در نتیجه عدم کیفیت کارت خواهد شد.

18- حتما از رزولیشن 300dpi استفاده کنید زیرا رزولیشن پایینتر باعث اشکال و پیکسل پیکسل شدن اطلاعات شما خواهد شد.

19- کارت های ویزیت در ابعاد استاندارد (8.5×4.5 سانتیمتر) و (9×6 سانتیمتر) طراحی و برای چاپ فرستاده شوند.

20- به این نکته توجه داشته باشید که خطای برش در زمان بریدن کارتها در چاپخانه وجود دارد و مقدار آن بستگی به دستگاه برش و فرد کاربر دارد. به همین منظور سعی کنید اطلاعات وارد شده اصلی کارت، از لبه آن به اندازه 3 تا 4 میلیمتر فاصله داشته باشد تا این خطای برش آسیبی به اطلاعات کارت شما وارد نکند.

21- کارت ویزیت ها از لحاظ نوع کاغذ (جنس آن) به انواع زیر تقسیم بندی میشوند:

سلفون براق، سلفون مات، گلاسه بدون روکش، کتان، شیشه ای، لمینت براق، لمینت مات،  لیزری، سه بعدی و…

22- در نهایت کارت ویزیت طراحی شده را با فرمت JEPG و با کیفیت 100% ذخیره کرده و به چاپخانه ببرید.

اصول طراحی یک کارت ویزیت خوب-kihdd

امید وارم از این آموزش نهایت بهره را ببرید و با ایده های بسیار خلاقانه خود کارتهای ویزیتی بسیار زیبا و چشم نواز را طراحی نمایید.

تا اموزشی دیگر که با طراحی کارت ویزیت در خدمت شما خواهم بود، بدرود.

 

اگر می خواهید کارت ویزیت زیبا و خلاقانه ای داشته باشید با من تماس بگیرید :

95 254 77 0939

علی ایزی

 

 

 

 

منبع : digital-art.ir/اصول-طراحی-یک-کارت-ویزیت-خوب/


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها